POMOČ PRI POSLOVANJU NA TUJIH TRGIH

Strokovni portal Poslovanje s tujino vam omogoča dostop do strokovnih informacij, ki jih potrebujete za učinkovito poslovanje v državah članicah, pa tudi izven Unije. Dnevno vas obvešča o dobri praksi, novostih in obveznostih na področju uvoza, izvoza, prejemanja in izvajanja storitev in transakcij z blagom na tujih trgih. 

Podrobne informacije

BREZ SKRBI PRI SKLEPANJU POSLOV V TUJINI

 • primeri poslovanja s tujimi poslovnimi partnerji
 • izbor informacij po državah sveta
 • novosti v carini in na področju porekla blaga
 • sporazumi o izogibanju dvojnega obdavčevanja
 • Incoterms klavzule in pojasnila FURS
 • novice o spremembah zakonodaje
Podrobne informacije
image01

Pridobite strokovni nasvet!

  • na voljo vam je servis vaše vprašanje-odgovor strokovnjaka
  • o novostih v zakonodaji ste obveščeni po elektronski pošti
  • vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki
  Podrobne informacije
  image01

  O produktu


  Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Poslovanje s tujino, potem izberite katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

  • Poslovanje s tujino

   Poslovanje s tujino je strokovni portal, ki združuje aktualne in strokovne informacije s področja poslovanja na tujih trgih. Obvešča vas o dobri praksi, novostih in obveznostih na področju uvoza, izvoza, prejemanja in izvajanja storitev in transakcij z blagom na tujih trgih. Vključuje informacije, prilagojene za posamezne države članice EU in tretje države.

  • Vsebina

   Poslovanje s tujino je strokovni portal, namenjen učinkovitemu poslovanju s tujimi poslovnimi partnerji. Vsebuje strokovne vsebine, ki vam bodo v pomoč pri pravilnem opravljanju obveznosti pri poslovanju na tujih trgih. 

   Na voljo so vam primeri iz prakse z različnih področij poslovanja s tujino (gospodarstvo, davki, računovodstvo, personalistika, carina), Incoterms klavzule, pojasnila FURS in sporazumi o izogibanju dvojnega obdavčevanja.  

   O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na poslovanje s tujino, ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

  • Funkcije

   Napredni filtri iskanja na strokovnem portalu vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih vsebin s področja poslovanja na tujih trgih glede na naslednje kriterije:

   TEMA

   Strokovne vsebine so razdeljene v naslednje kategorije:

   TIP DOKUMENTA

   Vsebine, objavljene na strokovnem portalu Poslovanje s tujino, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi: 

   GARANCIJA

   Informacije, objavljene na portalu Poslovanje s tujino so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

  • Storitve

   Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

   Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

   Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

  Kateri modul izbrati?

  Pregled modulov


  * Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

  Nas želite kontaktirati?


  Input:

  Zanima me:

  Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

  Naročnina
  Brezplačno testiranje
  Napišite svoje vprašanje
  Vaši podatki